fbpx
122
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-122,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.0.8,select-child-theme-ver-1.0,select-theme-ver-6.7,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,,qode_grid_1200,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Over Soda

Get to know Soda

Good vibes, awesome hair

Dat is de deal als je jouw haar laat doen bij Soda. We zijn stuk voor stuk professionals die bruisen van passie. Kleuren, knippen, stylen; wat je ook wilt doen met je haar, we nemen de tijd voor je om samen een plan te maken en beginnen pas als we precies weten wat je voor ogen hebt. Jouw wensen brengen we samen met ons advies om zo gezond, glanzend haar te creëren dat perfect bij je past. Daar worden wij blij van en we zorgen ervoor dat jij met datzelfde gevoel de deur uitloopt.

We go the extra mile

Het leven is al druk genoeg, dus als je bij ons in de salon bent zorgen wij ervoor dat jouw tijd in de stoel zo relaxed mogelijk is. We go the extra mile zodat we zeker weten dat je goed in de watten wordt gelegd. Dat geldt trouwens niet alleen voor jouw ervaring in de salon, maar ook voor jouw haar. We hebben oog voor detail en gaan voor een persoonlijke aanpak, zodat we jouw lokken net die ene subtiele of opvallende twist kunnen geven die precies bij je past. Daarnaast volgen we regelmatig trainingen, zodat we precies weten wat we moeten doen als je vraagt om die ene on trend coupe of kleur. Zie jij jezelf of iemand die je kent wel bij Soda werken? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina.

We use all of our senses

Bij Soda gebruiken we al onze zintuigen om jou het haar van je dromen te geven. Dat begint al tijdens het adviesgesprek, waarmee elke afspraak start. We gebruiken onze ogen, om te bepalen wat goed bij je gezichtsvorm, oogkleur en huidskleur staat en wat goed bij je uitstraling past. We gebruiken onze oren, om erachter te komen wat je wel of juist niet wilt en wat ervoor nodig is om jou happy as a hippo naar buiten te zien lopen. En we gebruiken onze tastzin, om te voelen in welke conditie je haar is en waar het behoefte aan heeft. Tijdens de behandeling komen ook onze neus voor trends en onze onberispelijke smaak goed van pas. Als kers op de taart hebben we allemaal een uitstekend ontwikkeld zesde zintuig. We voelen namelijk feilloos aan of je tijdens je behandeling gezellig wilt kletsen of liever in stilte geniet.

Anouk
Abigail

We share our hair secrets

Niet alleen voor we aan de slag gaan met de schaar of kleuring, maar ook daarna geven we je graag persoonlijk advies, afgestemd op jouw haar en wensen. Wil jij jouw beschadigde haar weer gezond krijgen? We got you. Altijd al willen weten welk product je het beste kunt gebruiken om jouw krullen in model te houden? Just ask! We houden van ons vak en vertellen je er graag over terwijl je bij ons in de stoel zit. En dat doen we niet alleen voor de gezelligheid, maar ook zodat je er straks zelf voor kunt zorgen dat jouw coupe er iedere dag uitziet alsof je net bij ons bent geweest.

We like students

… en studenten houden van korting! Eén en één is twee, dachten wij. Daarom krijg je bij Soda van maandag tot en met zaterdag 10% studentenkorting op je volledige behandeling op vertoon van een geldige studentenkaart. You’re welcome!

Nuff said!

We kunnen nog véél meer leuks over Soda vertellen, maar eigenlijk moet je het gewoon zelf ervaren. Kom je snel bij ons langs in Amsterdam of Utrecht?